ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων, περιορισμένου βάρους έως 12kg και όγκου, γίνεται μέσω των συνεργαζόμενων courier SPEEDEX & ACS. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται και εμφανίζονται κατά τη διαδικασία αγοράς στο ταμείο, ανάλογα το βάρος, τον όγκο και τον προορισμό της παραγγελίας. Η παράδοση γίνεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, εκτός απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών, όπου ενδέχεται να απαιτούνται 1-2 εργάσιμες ημέρες επιπλέον.

Το ελάχιστο κόστος αποστολής είναι 4,90 ευρώ. Για δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, η οποία εμφανίζεται κατά τη διαδικασία αγοράς στο ταμείο, με δυνατότητα επιλογής ιδίας παραλαβής του πελάτη από το δίκτυο εξυπηρέτησης σταθμών της SPEEDEX & ACS, χωρίς την επιπλέον επιβάρυνση.

Η παραγγελία εκτελείται και αποστέλλεται στη διεύθυνση την οποία ο πελάτης έχει υποδείξει κατά τη διαδικασία αγοράς. Σε περίπτωση λανθασμένης συμπλήρωσης των στοιχείων παράδοσης, επιβαρύνεται ο πελάτης με το όποιο επιπλέον κόστος αποστολής.

Η αποστολή μόνο για ογκώδεις και βαριές συσκευές γίνεται με πρακτορείο και τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται και εμφανίζονται κατά τη διαδικασία αγοράς στο ταμείο τα οποία επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Η παράδοση με πρακτορείο γίνεται εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών και η παραλαβή των προιόντων γίνεται από το πρακτορείο.

Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας (απεργιών, καιρικών συνθηκών, κλπ) που καθιστούν αδύνατη την αποστολή της παραγγελίας εντός προθεσμίας, το ηλεκτρονικό κατάστημα θα ειδοποιεί έγκαιρα τον πελάτη με δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας εκ μέρους του.

Σε περίπτωση λανθασμένης ένδειξης της διαθεσιμότητας προϊόντος κατά την στιγμή ολοκλήρωσης της παραγγελίας, το ηλεκτρονικό κατάστημα θα ειδοποιεί άμεσα τον πελάτη με δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας εκ μέρους του.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σάββατο & Κυριακή αποστέλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα της επόμενης εβδομάδος.

Δείτε εδώ τον Νόμο 2251/1994 όπως ισχύει, περί Προστασίας των Καταναλωτών

Σημεία Παραλαβής / Pick Up Point
Μπορείς να παραλάβεις δωρεάν τα προϊόντα σου από τα παρακάτω 2 σημεία παραλαβής :
α) Στην Αθήνα (μεταφορική Μαργαρίτης Ιωάννης, Ορφέως 147, Βοτανικός).
Τα προϊόντα παραδίδονται στο σημείο παραλαβής το οποίο είναι ανοιχτό Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 έως 16:00. Τα προϊόντα που είναι σε απόθεμα θα είναι διαθέσιμα εντός 3 εργάσιμων ημερών για παραλαβή.
β) Στην Θεσσαλονίκη (μεταφορική ΕΦΑΜ, Οδός Ηπείρου, Καλοχώρι).
Τα προϊόντα παραδίδονται στο σημείο παραλαβής το οποίο είναι ανοιχτό Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 έως 16:00. Τα προϊόντα που είναι σε απόθεμα θα είναι διαθέσιμα εντός 7 εργάσιμων ημερών για παραλαβή.

Η υπηρεσία ισχύει για αγορές συνολικής αξίας άνω των 10€ και οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι η πληρωμή με πιστωτική κάρτα και η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις στα 2251041166, 2251047570. Για την παραλαβή απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας.